yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en pıtrak zıtlaşılan ve sağlam tehlikelere tarik açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin esenlanması fakatçlanır.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasavvur muhtevain adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura dikkat edilmelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda Yangın Merdiveni Kapısı belli başlı bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe münasip şekilde planlanır. Ardından itfaiye izinını alarak imalat anlayışlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir düzlük yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı selen alabilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile nöbetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının kanatı gün son sıcaklıkölçer farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page